Wat een mooi stokje.

Aldus dacht ondergetekende eerder dit najaar aan diverse (keuken)tafels: met buurvrouw Nooitgedagt, met Annemarie Merkies en kort daarop ook wat onwennig voor het eerst aan de bestuurstafel. Het is een mooi moment om aan te schuiven! It giet oan met de nieuwbouw, daarna wordt alles anders, organisaties, besturen en vrijwilligers worden ineen gevlochten. Tot die tijd is het zaak de boel aan de praat en op orde te houden…wacht even klinkt dat niet een beetje saai? Is 2016 voor ons museum niet bij uitstek een jaar voor een beetje leven in de brouwerij, zonder kopzorg over een toekomst die we met vertrouwen mogen tegemoet zien als ‘een nieuwe lente een nieuw geluid’?
Voor deze klus de mouwen opstropen, dat klinkt beter. En daar ga ik graag met u allen aan staan. Al ben ik niet meer piep, nl. een fitte zeventiger, oma, met pensioen, dus met menig sop gewassen. Weet hoe belangrijk het is eerst eens goed om je heen te kijken bij nieuwe uitdagingen, daarvoor heb ik gelukkig nog wat respijt. Ga dat gebruiken om op zaterdagmiddagen eens langs te fietsen bij de Sudergoweg om daar een vrijwilliger te treffen, want elk verhaal maakt je wijzer, en bij dat plan van leven in de brouwerij kan je natuurlijk niemands inbreng missen.

Hebt u geen zin om zo lang te wachten met uw goede idee? Fiets dan zelf eens langs bij Harinxmaweg 16 en drop het op de keukentafel.
Voor u allen een goede decembermaand van 2015 gewenst en voor ons als team rond het museum een jaar 2016 dat er wezen mag!
IJda Blüm

Gerelateerde berichten

U kunt geen reactie plaatsen.